SPONSORNIEUWS2018-09-28T20:49:33+00:00

SPONSORNIEUWS

Knipscheer Infrastructuur en NA-Infra trotse sponsors van Swift MO17

Vanaf het seizoen 2018/2019 prijken de namen van Knipscheer Infra en NA-infra op de shirts van de meiden van Swift ’64 MO17.

De bedrijven afkomstig uit Almere en Swifterbant zijn geen onbekende in de Flevolandse sportwereld. Beiden zijn erg betrokken in de regio. Het sponsoren van een heel goed en stoer meidenteam is nu ook een feit.
Het meidenteam spelend in de hoofdklasse gaat er ook dit jaar weer voor met deze prachtige namen.

By |MO17-1, Nieuws, Sponsoring|

Zaterdag 29 september inleveren sponsorloop formulier en opbrengst

Ten eerste wil ik iedereen nogmaals enorm bedanken voor de gigantische inzet rondom de sponsorloop. Los van enorme bedrag is het fantastisch om te zien hoe trots sommige leden waren op hun prestatie en/of het binnengehaalde bedrag.

Nu rest nog wel een klusje voor de meeste onder ons; het ophalen van het geld!
Komende zaterdag (29 sept) zitten leden van de tribunecommissie van 9:00 tot 12 uur in de kleine bestuurskamer om het geld in ontvangst te nemen. Ons advies is om dit per team te doen om de jeugdspelers te ontlasten van het lopen met grote bedragen op zak. Is dit niet haalbaar? Probeer de desbetreffende speler dan wel te begeleiden of aan te sturen om het wel tijdens dit moment in te leveren.

Wat moet je meenemen?
– jouw of jullie ingevulde sponsorformulier.
– Het bijbehorende bedrag.

Vervolgens maakt het commissielid een foto als bewijslast en noteert jouw naam, team en totaal opgehaalde bedrag.
Na het telmoment zoeken wij contact met de winnende leden over de te verdelen prijs!

Nogmaals allen dank!
Groet, Tim


 

Sponsorloop 22 september

Swift 64 afdeling voetbal wil een tribune bouwen

Jullie hulp is hiervoor nodig!
Het afgelopen half jaar is er binnen Swift 64 afdeling voetbal hard gewerkt aan het maken van een mooi plan om een tribune te gaan bouwen langs het hoofdveld.

Waarom wil Swift een tribune?

Swift wil er zijn voor iedereen. Inmiddels is het ledenaantal gestegen naar meer dan 500 leden. Dit zorgt ervoor dat er ook steeds meer ouders, familieleden naar de wedstrijden komen kijken. Voetbal is een familiegebeuren geworden. Het is voor de Swifterbanters een uitje geworden, een ontmoetingsplek.

Swift wil er zijn voor iedereen

Dit vraagt om aanpassingen in de kantine en rond het veld. Jong en oud wil zitten. Er wordt ook een plek gecreëerd voor scootmobiels. Verder wil Swift medebewoners uit hun isolement halen, eenzame mensen motiveren om naar de wedstrijden te komen en te profiteren van de gezelligheid rond de velden en in de kantine. De kantine wordt nog toegankelijker gemaakt voor ouderen.

Wat kunnen jullie doen? Op 22 september allemaal meelopen met de sponsorloop. We hebben financiële ondersteuning nodig.

Binnenkort, bij de opening van het nieuwe voetbalseizoen op 22 september wordt de sponsorloop georganiseerd. Binnenkort krijg je hierover nog een mail. Dan kun je sponsors gaan zoeken. Als je meer wil weten over de tribune en de andere plannen, ga dan naar de website. Bij het nieuws vind je uitleg over het plan.

Swift 64 afdeling voetbal in haar nieuwe rol

Swift 64 afdeling voetbal staat aan het begin van de volgende fase. Het kan doorgroeien tot een vereniging die samen met alle inwoners van Swifterbant er kan zijn voor een breder publiek.

Als er vragen zijn hoor wij het graag. De tribune commissie.
Karin Hofstede, Rob de Vries, Joop Overvest, Kees ten Cate, Jan Griekspoor en Jacob Eising.

SWIFT IS MEER DAN ALLEEN VOETBAL

 

Sponsoravond 2018

Op donderdag 12 juli heeft de sponsorcommissie haar jaarlijkse sponsoravond gehouden.
De avond startte bij Op d’n Akker in Nagele. Op deze mooie locatie stonden 3 activiteiten op het programma, een fietsbandenspel, katapultschieten en een denkspel waarbij een knoop moest worden gelegd in een lang touw……. kan toch soms knap lastig zijn.
De uiteindelijke winnaar was team 2, proficiat!
 
Na deze activiteiten ging de avond verder bij Pier16, het schitterende restaurant gelegen aan het Ketelmeer bij Schokkerhaven.
Hier stonden de hapjes en drankjes klaar om het innerlijke te verzorgen.
Het officiële moment van deze avond was het tekenen van het contract door de hoofdsponsor van Swift’64 voetbal, de heer Henk Slump. Drie van zijn bedrijven, AH Swifterbant, Eetcafé A. de Huijskamer en Slump catering & events, sponsoren zowel het 1e als het 2e elftal van Swift ’64 voor de komende 3 seizoenen.
Een contract waar beide partijen trots op zijn!
 
Al met al een leuke, gezellige avond.
De sponsorcommissie hoopt volgend jaar wel meer sponsoren te mogen verwelkomen, door de vele afzeggingen waren er nog wat lege plekken.
 
Sponsoren bedankt en graag tot volgend jaar.
 
De sponsorcommissie

 

By |Mededelingen, Nieuws, Sponsoring|

SPONSOREN BEDANKT

Het seizoen 2017/2018 is voorbij en we kunnen terug kijken op een goed en sportief seizoen.Met bekerfinales, nacompetities en kampioenschappen bij zowel de jeugd als de senioren mogen we trots zijn op de behaalde resultaten. Een groot compliment naar alle spelers, trainers, leiders en alle vrijwilligers die dit mede mogelijk maken.

Bij degene die dit mogelijk maken behoren ook onze sponsoren.
Een club als Swift’64 heeft sponsoren nodig om het voetbal betaalbaar te houden voor iedereen, uitstraling te geven aan zowel de voetballers op het veld (kleding) als rondom het veld (borden, terrein), maar zeker ook om stappen vooruit te maken op sportief gebied.
Op die manier kunnen we eigen trainers opleiden om zo het niveau omhoog te brengen en tevens te zorgen voor een stukje betrokkenheid bij de club.
Dit alles doen we samen met de diverse commissies binnen Swift, met onze leden en met een leger aan vrijwilligers.

Afgelopen voorjaar heeft onze hoofdsponsor AH Swifterbant het contract verlengd met 3 jaar i.s.m. Eetcafé de Huijskamer en Party Service Slump. Een mooie overeenkomst en unieke samenwerking tussen Swift’64 en deze 3 bedrijven.
Het afgelopen seizoen hebben we ook weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en zijn bestaande overeenkomsten verlengd. Elke vorm van sponsoring draagt bij aan een solide basis en vooruitgang van onze club.
Alle sponsoren hartelijk dank voor uw bijdrage, op wat voor manier dan ook!!

De sponsoravond zal overigens worden gehouden op donderdagavond 12 juli 2018.
Noteer deze datum vast in uw agenda, de uitnodiging volgt z.s.m.

De sponsorcommissie

By |Nieuws, Sponsoring|

HOOFDSPONSOR ALBERT HEIJN VERLENGT HET SPONSORCONTRACT!

In de afgelopen periode zijn er gesprekken geweest met onze hoofdsponsor AH om het aflopende contract te verlengen. In die gesprekken is van beide kanten aangegeven dat de samenwerking als zeer positief wordt ervaren.

Zeer verheugd zijn we dan ook om te melden dat dit geresulteerd heeft in een verlenging van het contract met 3 jaar tot het einde van het seizoen 2020-2021.

Op de kleding en tenues zal niet alleen de naam van AH Swifterbant, maar ook de namen Eetcafé de Hijskamer en Party Service Slump prijken. Een prachtige samenwerking van 3 bedrijven van eigenaar Henk Slump. Tevens is overeengekomen dat naast sponsoring van het 1e elftal ook het 2e elftal door deze 3 bedrijven worden gesponsord. Daarmee wordt de complete selectie in het nieuw gestoken.

De intentie is tevens om nog meer te gaan samenwerken en elkaar te versterken daar waar mogelijk is. Al met al een deal waar Swift’64 voetbal trots op is!!

De Sponsorcommissie

 

By |Sponsoring|

SPONSORKLIKS: GRATIS SPONSOREN VIA DE LEUKSTE WEBWINKELS

Graag uw aandacht voor het volgende. Vanaf nu is het voor iedereen die Swift’64 voetbal een warm hart toedraagt mogelijk om jouw club GRATIS te sponsoren.

 

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/, zoek bij wie wilt u sponsoren naar Swift64 Voetbal en shop online bij tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando, MediaMarkt en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert uw sponsordoel, Swift’64 voetbal, een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt.
Het kost U dus niets extra!

 

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

 

Alvast bedankt namens Swift ’64 voetbal,
Sponsorcommissie Swift ’64 voetbal

By |Sponsoring|

NIEUWE TENUES VOOR A-JUNIOREN DOOR ADVIES & KIES EN AGRARISCH BEDRIJF DE JONGE

De jongeren onder de 19 jaar (A-junioren) zijn afgelopen zaterdag voorzien van een nieuw outfit. Twee sponsoren, Advies en Kies en Agrarisch bedrijf de Jonge zijn door voorzitter Anco van der Velde bedankt voor hun bijdrage aan dit team. Advies en Kies is een adviesbedrijf in verzekeringen en werkzaam in de driehoek Emmeloord, Zwolle, Zeewolde. Mark Hogedorf van Advies en Kies vertelt dat het bedrijf met een vestiging in Emmeloord en Zwolle in 2010 is opgericht. Wat bij Advies en Kies voorop staat is transparantie, een klant is geen nummer en kiest nadrukkelijk zelf voor het verzekeringspakket. Net als Advies en Kies is ook het agrarische bedrijf van familie de Jonge aan de Rivierduinweg zeer betrokken bij Swift. Het hele gezin de Jonge is lid van Swift.

William voetbalt momenteel met veel passie in het 5e. Dochter Veronique is aanvoerster van het damesteam en zonen Danny en Cris spelen respectievelijk in het 1e en de JO 17-1. Daarnaast is Karin leidster van de A-junioren. Ook de 1e generatie, Ko de Jonge, is regelmatig aanwezig bij Swift als fanatieke supporter van alle familieleden. Beide bedrijven benadrukken dat Swift voetbal binnen het dorp op sportief gebied een belangrijke sociale functie vervult en dat ze om die reden graag hun steentje bij willen dragen aan de vereniging. De fotosessie was voorbereid door Rinie Kaboord, lid van de sponsorcommissie. Uiteraard was ook de trainer van het team, Geert van Rijbroek, aanwezig.

 

 

By |Sponsoring|

NIEUWE SPONSOR: GOEMAN METSELWERKEN

Met trots heten wij Goeman Metselwerken welkom als nieuwe sponsor van Swift’64. Dennis Goeman is sinds 2007 eigenaar van zijn eigen metsel- en voegbedrijf. Met 19 jaar ervaring is zijn bedrijf gespecialiseerd in al het voorkomende metsel- en voegwerk. Ook voor het verlijmen van binnenwanden bent u bij hem aan het goede adres. Wilt u de zorg voor een metsel- en/of voegproject uit handen geven neem dan contact met hem op via info@metselwerken-dronten.nl of op telefoonnummer 06-24 23 97 76.

By |Sponsoring|

NIEUWE SPONSOR: BOUWCENTER DRONTEN

Met grote dank aan Bouwcenter Dronten kan Swift’64 Voetbal genieten van een prachtig nieuwe tegelvloer in de kantine. Bouwcenter Dronten biedt de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. Een bestelbus wordt winkelwagen in de handige drive-in bouwmaterialenhandel.

Kom naar Bouwcenter Dronten voor bouwmaterialen, gereedschappen, hout en plaatmaterialen, en tuinartikelen zoals sierbestrating, tuinhout en tuinverlichting. Bij alle materialen geven zij het juiste advies voor correcte verwerking.

Bouwcenter Dronten is een sterke partner voor bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven en particulieren. Vertrouwde kennis en service dichtbij het bouwproject, dat is wat elke bouwprofessional nog krachtiger maakt!

Adres
De Aar 59
8253 PN Dronten
T (0321) 38 68 88
F (0321) 38 68 89

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 07:00 – 17:15
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten

By |Sponsoring|

NIEUWS