SPONSORNIEUWS2018-09-28T20:49:33+02:00

SPONSORNIEUWS

VAN DEN BRAKEL BETONBOREN EN ZAAGWERKEN ZORGT VOOR WEDSTRIJDBALLEN

Voor het derde jaar op rij zorgt Van den Brakel Betonboren en Zaagwerken voor de wedstrijdballen van Swift ’64 1. Op de foto overhandigt Fred van den Brakel de wedstrijdbal aan aanvoerder Robbin Postuma onder toeziend oog van scheidsrechter Frank Bunk. Dit gebeurde voor de doelpuntrijke wedstrijd van Swift ’64 tegen Voorwaarts Utrecht die in 3-3 eindigde.

 

By |1e, Sponsoring|

VAN DE SPONSOR- EN KLEDINGCOMMISSIE

Het seizoen 2018/2019 is voorbij en we kunnen terug kijken op een goed en sportief seizoen. Met diverse kampioenschappen bij de jeugd, promotie via de nacompetitie van Swift 2 en een uitstekende 3e plaats van Swift 5 mogen we trots zijn op de behaalde resultaten. Een groot compliment naar alle spelers, trainers, leiders en alle vrijwilligers die dit mede mogelijk maken.

Bij degene die dit mogelijk maken behoren ook onze sponsoren.

Een club als Swift’64 heeft sponsoren nodig om het voetbal betaalbaar te houden voor iedereen, uitstraling te geven aan zowel de voetballers op het veld (kleding) als rondom het veld (borden, terrein), maar zeker ook om stappen vooruit te maken op sportief gebied.

Op die manier kunnen we eigen trainers opleiden om zo het niveau omhoog te brengen en tevens te zorgen voor een stukje betrokkenheid bij de club. Sponsoren bedankt!!

Om nog een stap vooruit te maken gaat Swift’64 vanaf komend seizoen een 3-jarige samenwerking aan met Almere City FC. Hiermee spreken beide clubs uit om zowel op voetbaltechnisch als maatschappelijk vlak samen op te trekken. Mooie ontwikkelingen!

 

Het einde van het seizoen betekent ook dat de Kledingcommissie de kleding weer inneemt, controleert, repareert en aanvult waar nodig. Voor degene die nog geen kleding heeft ingeleverd dit graag zo spoedig mogelijk doen. Alle informatie daarover heeft u kunnen lezen in een mail van de Kledingcommissie of op de Swift site.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn overigens al maanden geleden begonnen.

Voor elk team wordt door de Sponsorcommissie naar een sponsor gezocht en vervolgens wordt dit team door de Kledingcommissie van nieuwe kleding voorzien.

Verscheidene teams hebben al kleding gepast. Hieruit zijn diverse opmerkingen gekomen over de trainingspakken. Vooral bij de jeugd valt bij bepaalde maten de trainingsbroek langer dan de jas.

De Kledingcommissie is met de leverancier in gesprek gegaan om te kijken wat er mogelijk is en tevens hebben we andere kledinglijnen vergeleken met de huidige kledinglijn.

Conclusie is dat elke lijn hetzelfde “probleem” heeft en losse jassen en broeken aanschaffen een stuk duurder is. De Kledingcommissie heeft daarom als alternatief voor de jeugd voor hoodies met een losse broek gekozen. Deze keuze komt naast de trainingspakken te staan. Op deze manier hopen we dat we voor de sponsoren en de spelers een kwalitatief goed en betaalbaar product kunnen leveren.

 

Namens de Sponsor- en Kledingcommissie een fijne vakantie.
Eddie Kuipers

By |Mededelingen, Nieuws, Sponsoring|

Nieuw bij Swift ’64: Energievergelijker

Via de website van Swift ’64 is het nu mogelijk om over te stappen van energieleverancier. In 3 eenvoudige stappen kun je de beste energieleverancier vinden voor jou. Als je sowieso ieder jaar overstapt van leverancier doe dat dan via www.swift64.nl en spek de clubkas. Swift ’64 krijgt voor ieder afgesloten contract via de website een substantieel bedrag. Voor meer informatie liggen er flyers in de kantine.

By |Mededelingen, Nieuws, Sponsoring|

Tribune Swift 64: Draag een “stoeltje” bij!

De winterstop is achter de rug. Langzaamaan zien we elkaar vaker op het voetbalveld op de Sportlaan.  We staan weer met elkaar aan de lijn. Genietend  van de wedstrijden die gespeeld worden. En op het hoofdveld genieten we weer van de wedstrijden van het 1e elftal op de zaterdagen.

Het is nog fris op het veld. De lente is nog niet begonnen. Langs de kant verheugen mensen zich al op een tribune. Een plek waar je lekker uit de harde koude wind en uit de regen kunt zitten. Heerlijk beschut en zittend op een stoeltje.
Laat die tribune maar snel komen!

En dat zijn we ondertussen als tribunecommissie ook aan het regelen. Overleg met de gemeente Dronten, aanvragen van vergunningen, opvragen van offertes. We zijn hard aan het werk.

De sponsorloop heeft veel geld opgebracht, maar nog niet genoeg. We zullen als club veel geld zelf moeten inbrengen. En iedereen kan daar bij helpen. Bijvoorbeeld door een stoeltje te “kopen” voor 3 jaar. Dat kost 50 euro per jaar en voor drie jaar is dat 150 euro.

Is dat veel? Vraag nog twee vrienden van Swift uit het dorp om mee te doen. Samen doen kan ook. Ieder dan 50 euro. Of als elftal samen 150 euro inzamelen. Veel combinaties zijn mogelijk.

De naam van de sponsor/ gulle gever komt bij de tribune te staan op een bord. We zijn nog aan het bespreken hoe dat er uit komt te zien. Wordt dus vervolgd.

Doen jullie mee? In de bestuurskamer liggen inschrijfformulieren voor u klaar.

Gun jezelf, de ouderen en de minder mobiele ouderen een plek aan het veld uit de kou en de wind. Gun dus iedereen bij Swift 64een tribune.

Draag een “stoeltje” bij!

 

Groet van de Tribunegroep:

Kees ten Cate, Jan Griekspoor, Jacob Eising, Joop Overvest, Rob de Vries,
Karin Hofstede 06 13393938

By |Mededelingen, Nieuws, Sponsoring|

WIJ STELLEN JE GRAAG VOOR AAN… SLUMP CATERING & EVENTS

Wij reizen bijna wekelijks van Groningen tot aan Zeeland voor de verzorging van zowel zakelijke als particuliere feesten. Wij vieren al meer dan 30 jaar feest en hebben alles in eigen huis om van ieder feest of event iets bijzonders te maken. We inspireren klanten en gasten door middel van foodbeleving, creativiteit en innovatie. De medewerkers van Slump Catering & Events zijn graag van de partij en gunnen u een fantastisch feest!

By |Sponsoring|

We stellen je graag voor aan… Eetcafé A. de Huijskamer

[Advertorial]
Wij zijn graag de Huijskamer, waar u zich altijd thuis voelt en waar je lekker kunt eten, zonder poespas. Eetcafé A. de Huijskamer biedt een warme en gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen. Onder het genot van een drankje en heerlijk eten kan iedereen in het eetcafé genieten van een ongedwongen sfeer. Er wordt (h)eerlijk eten geserveerd, hier bedoelen wij mee dat ons eten niet alleen heerlijk is maar ook eerlijk.

By |Mededelingen, Sponsoring|

Vergeet je ook wel eens te bestellen via Sponsorkliks?

Vergeet je ook wel eens de SponsorKlikspagina te bezoeken voordat je een bestelling gaat doen? 

Dat gebeurt de beste, neem dat van ons aan, hoe betrokken je ook bij de club bent.

Met deze “truc” wordt dat tot een absoluut minimum beperkt. 

Het kost slechts één minuut om dit te installeren (zie onderstaande video), maar daarmee zullen  de SponsorKliksinkomsten voor Swift64 Voetbal significant gaan stijgen.

Sinterklaas en Kerst komen er aan.
Wij krijgen vaak van gebruikers de vraag of we niet iets hebben zodat het minder vaak vergeten wordt. 

Dit is de beste manier om het niet meer te vergeten! 

Stuur dit daarom ook door naar zoveel mogelijk mensen waarvan jij denkt dat ze dit wel kunnen gebruiken, zij vragen hier niet voor niets om. In onderstaande (zeer) korte uitlegvideo’s zie je hoe je dit in jouw browser installeert.

Voor Google Chrome klik hier

Voor Safari klik hier

Voor Firefox klik hier

Voor Internet Explorer klik hier

Kan jouw vereniging wel wat financiële hulp gebruiken? 

Dan is het slechts een kleine moeite om deze SponsorKliks Bestelknoppen te installeren en daarmee veel meer commissie te genereren voor jouw vereniging/stichting!

By |Mededelingen, Sponsoring|

Niekamp Las- en Konstruktiebedrijf Lelystad steekt Swift ’64 JO15-3 in het nieuw

De JO15-3 wordt de komende jaren gesponsord door Niekamp Las- en Konstruktiebedrijf Lelystad. Niekamp sponsort JO15-3 d.m.v. kleding, trainingspakken en tassen. De trainers zijn ook voorzien van jassen. Niekamp is al jaren een trouwe sponsor van Swift ’64 en de familie Niekamp voetbalt bij Swift en doet vrijwilligerswerk.
Hartelijk dank voor het aankleden van de JO15-3.

Boven vnlr: 
Marc (trainer/coach), Ingrid (leidster), Sven, Joshua, Joey, Sander, Colin, Marten (trainer/coach)

Onder vlnr: 
Sem, Niels, Zakaria, Damy, Kyanu, Timo

Rowell, Thijs en Gerrit (ontbreken op de foto)

Harry (leider, ontbreekt op de foto)

By |JO15-3, Nieuws, Sponsoring|

Wij stellen je graag voor aan… Albert Heijn Swifterbant

In 1952 opende de winkelketen Albert Heijn de eerste zelfbedieningszaak in Nederland. In 2009 is de Albert Heijn in Swifterbant overgenomen door Henk Slump. Albert Heijn Swifterbant kenmerkt zich door het vriendelijke en enthousiast personeel. Ook biedt de Albert Heijn in Swifterbant de mogelijkheid om online boodschappen te doen. Thuis kan iedereen online boodschappen bestellen waarna de boodschappen thuis worden bezorgd. De boodschappen kunnen ook op elk gewenst moment in de winkel worden afgehaald.

By |Sponsoring|

Sponsornieuws update

De sponsorcommissie is het gehele jaar  achter de schermen bezig met het zoeken naar nieuwe sponsoren en het behouden en onderhouden van de cont(r)acten met de bestaande sponsoren. Dat heeft dit jaar geresulteerd in een aantal nieuwe overeenkomsten. Tevens hebben vele sponsoren hun sponsorcontract verlengd of vernieuwd.

De volgende bedrijven hebben hun sponsorovereenkomst verlengd.

Reclameborden
AH Swifterbant te Swifterbant
Apollo Print te Deventer
Grafico Adnima te Dronten
Heyboer BV te Biddinghuizen
Mac3 Park te Almere
Weevers mechanisatiebedrijf te Swifterbant
Klif18 Sport te Dronten
Party Service Slump te Bant

Nieuwe reclameborden
Willems automobielen te Dronten

Kledingovereenkomsten Team
Polskamp Meat bv te Ermelo JO17-2
HediBouw te Biddinghuizen Senioren 4
AH Swifterbant te Swifterbant Senioren 1 & 2
Eetcafé de Huijskamer te Swifterbant Senioren 1 & 2
Party Service Slump te Bant Senioren 1 & 2
Poters van Piet te Swifterbant Senioren 1
Apollo Print kleding/materialen bedrukkingen Swift`64
Klif18 Sport te Dronten kleding materialen leverancier Swift`64
Knipscheer Infrastructuur te Almere MO17-1
NA-Infra te Swifterbant MO17-1
Las- en konstruktiebedrijf Niekamp b.v. te Lelystad JO15-3
De Jonge Beheer te Swifterbant MO11-1
Liberty schilderwerken te Swifterbant Senioren 4

De sponsorcommissie wil alle sponsoren bedanken voor hun sponsorbijdrage aan Swift.
Dankzij alle sponsoren lopen de teams er keurig bij, staan er volop borden langs de lijn en blijft voetbal betaalbaar voor iedereen.
 
Sponsorcommissie Swift’64 voetbal
By |Mededelingen, Nieuws, Sponsoring|

Kledinguitreiking aan Swift ’64 1 en 2 door sponsors Albert Heijn, Eetcafé A. de Huijskamer en Party Service Slump

Voor de komende 3 jaren heeft Albert Heijn Swifterbant, samen met Eetcafé A. de Huijskamer en Party Service Slump, zich verbonden als hoofdsponsor aan Swift’64 voetbal. De sponsoring betreft zowel het 1e elftal als het 2e elftal, waardoor de gehele selectie in het nieuw is gestoken. De officiële uitreiking van de kleding heeft zaterdag 22 september plaatsgevonden in aanwezigheid van de 3 sponsoren. Swift’64 voetbal wil nogmaals Henk Slump, Harold Kats en Carl Swillens bedanken voor hun sponsoring. Een sponsorovereenkomst waar alle partijen trots op zijn!

 

Swift ’64 1 en 2 en de sponsoren van beide teams: Albert Heijn Swifterbant, Eetcafé A. de Huijskamer en Party Service Slump

By |1e, Nieuws, Sponsoring|

Prijsuitreiking Sponsorloop zaterdagmiddag 27 oktober 14.30 uur

De sponsorloop van Swift’64 gehouden op zaterdag 22 september was een groot succes, vele leden hebben meegedaan, door daadwerkelijk te lopen of een geld bedrag te storten in de vorm van sponsoring lopers.
De sponsorloop heeft de “tribune “ een flinke stap dichterbij gebracht. We hebben gemerkt dat het project “De tribune”gekoppeld aan het thema oudere en eenzaamheid enorm leeft in Swifterbant.
 
Als club en commissie willen we natuurlijk iedereen enorm bedanken die zijn bijdrage heeft geleverd in welke vorm dan ook. We zijn trots op jullie !! Natuurlijk zijn er altijd toppers zo ook bij de sponsorloop. Deze willen we belonen en in het zonnetje zetten.
 
Dat zijn :
 
Kees Verschure als senior. 2 kaarten voor het bezoeken van een wedstrijd van Almere City thuis incl bezoek aan de Rabo Business  lounge
Rafa van Golde als junior. 2 kaarten  voor een voor een wedstrijd van een club naar keuze
Een aanmoediging prijs voor Leonie Thijs-Buijsrogge. Een mooie bon van de “Funshop”
En de teamprijs voor de D 1 en C 1. Alle spelers een patatje en drinken
 
De prijsuitreiking vindt plaat a.s zaterdagmiddag 27 oktober om 14.30 uur op het hoofdveld. Tevens zal dan het eindbedrag van de sponsorloop bekend worden gemaakt .
 
Op korte termijn maakt de commissie de vervolgstappen bekend m.b.t de sponsorstoelen op de tribune en het stappenplan.
 
Met vriendelijke groet
Namens de “tribunecommissie “
Jan Griekspoor.

By |Evenementen en Activiteiten, Nieuws, Sponsoring|

Knipscheer Infrastructuur en NA-Infra trotse sponsors van Swift MO17

Vanaf het seizoen 2018/2019 prijken de namen van Knipscheer Infra en NA-infra op de shirts van de meiden van Swift ’64 MO17.

De bedrijven afkomstig uit Almere en Swifterbant zijn geen onbekende in de Flevolandse sportwereld. Beiden zijn erg betrokken in de regio. Het sponsoren van een heel goed en stoer meidenteam is nu ook een feit.
Het meidenteam spelend in de hoofdklasse gaat er ook dit jaar weer voor met deze prachtige namen.

By |MO17-1, Nieuws, Sponsoring|

Sponsorloop 22 september

Swift 64 afdeling voetbal wil een tribune bouwen

Jullie hulp is hiervoor nodig!
Het afgelopen half jaar is er binnen Swift 64 afdeling voetbal hard gewerkt aan het maken van een mooi plan om een tribune te gaan bouwen langs het hoofdveld.

Waarom wil Swift een tribune?

Swift wil er zijn voor iedereen. Inmiddels is het ledenaantal gestegen naar meer dan 500 leden. Dit zorgt ervoor dat er ook steeds meer ouders, familieleden naar de wedstrijden komen kijken. Voetbal is een familiegebeuren geworden. Het is voor de Swifterbanters een uitje geworden, een ontmoetingsplek.

Swift wil er zijn voor iedereen

Dit vraagt om aanpassingen in de kantine en rond het veld. Jong en oud wil zitten. Er wordt ook een plek gecreëerd voor scootmobiels. Verder wil Swift medebewoners uit hun isolement halen, eenzame mensen motiveren om naar de wedstrijden te komen en te profiteren van de gezelligheid rond de velden en in de kantine. De kantine wordt nog toegankelijker gemaakt voor ouderen.

Wat kunnen jullie doen? Op 22 september allemaal meelopen met de sponsorloop. We hebben financiële ondersteuning nodig.

Binnenkort, bij de opening van het nieuwe voetbalseizoen op 22 september wordt de sponsorloop georganiseerd. Binnenkort krijg je hierover nog een mail. Dan kun je sponsors gaan zoeken. Als je meer wil weten over de tribune en de andere plannen, ga dan naar de website. Bij het nieuws vind je uitleg over het plan.

Swift 64 afdeling voetbal in haar nieuwe rol

Swift 64 afdeling voetbal staat aan het begin van de volgende fase. Het kan doorgroeien tot een vereniging die samen met alle inwoners van Swifterbant er kan zijn voor een breder publiek.

Als er vragen zijn hoor wij het graag. De tribune commissie.
Karin Hofstede, Rob de Vries, Joop Overvest, Kees ten Cate, Jan Griekspoor en Jacob Eising.

SWIFT IS MEER DAN ALLEEN VOETBAL

 

SPONSOREN BEDANKT

Het seizoen 2017/2018 is voorbij en we kunnen terug kijken op een goed en sportief seizoen.Met bekerfinales, nacompetities en kampioenschappen bij zowel de jeugd als de senioren mogen we trots zijn op de behaalde resultaten. Een groot compliment naar alle spelers, trainers, leiders en alle vrijwilligers die dit mede mogelijk maken.

Bij degene die dit mogelijk maken behoren ook onze sponsoren.
Een club als Swift’64 heeft sponsoren nodig om het voetbal betaalbaar te houden voor iedereen, uitstraling te geven aan zowel de voetballers op het veld (kleding) als rondom het veld (borden, terrein), maar zeker ook om stappen vooruit te maken op sportief gebied.
Op die manier kunnen we eigen trainers opleiden om zo het niveau omhoog te brengen en tevens te zorgen voor een stukje betrokkenheid bij de club.
Dit alles doen we samen met de diverse commissies binnen Swift, met onze leden en met een leger aan vrijwilligers.

Afgelopen voorjaar heeft onze hoofdsponsor AH Swifterbant het contract verlengd met 3 jaar i.s.m. Eetcafé de Huijskamer en Party Service Slump. Een mooie overeenkomst en unieke samenwerking tussen Swift’64 en deze 3 bedrijven.
Het afgelopen seizoen hebben we ook weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en zijn bestaande overeenkomsten verlengd. Elke vorm van sponsoring draagt bij aan een solide basis en vooruitgang van onze club.
Alle sponsoren hartelijk dank voor uw bijdrage, op wat voor manier dan ook!!

De sponsoravond zal overigens worden gehouden op donderdagavond 12 juli 2018.
Noteer deze datum vast in uw agenda, de uitnodiging volgt z.s.m.

De sponsorcommissie

By |Nieuws, Sponsoring|

HOOFDSPONSOR ALBERT HEIJN VERLENGT HET SPONSORCONTRACT!

In de afgelopen periode zijn er gesprekken geweest met onze hoofdsponsor AH om het aflopende contract te verlengen. In die gesprekken is van beide kanten aangegeven dat de samenwerking als zeer positief wordt ervaren.

Zeer verheugd zijn we dan ook om te melden dat dit geresulteerd heeft in een verlenging van het contract met 3 jaar tot het einde van het seizoen 2020-2021.

Op de kleding en tenues zal niet alleen de naam van AH Swifterbant, maar ook de namen Eetcafé de Hijskamer en Party Service Slump prijken. Een prachtige samenwerking van 3 bedrijven van eigenaar Henk Slump. Tevens is overeengekomen dat naast sponsoring van het 1e elftal ook het 2e elftal door deze 3 bedrijven worden gesponsord. Daarmee wordt de complete selectie in het nieuw gestoken.

De intentie is tevens om nog meer te gaan samenwerken en elkaar te versterken daar waar mogelijk is. Al met al een deal waar Swift’64 voetbal trots op is!!

De Sponsorcommissie

 

By |Sponsoring|

SPONSORKLIKS: GRATIS SPONSOREN VIA DE LEUKSTE WEBWINKELS

Graag uw aandacht voor het volgende. Vanaf nu is het voor iedereen die Swift’64 voetbal een warm hart toedraagt mogelijk om jouw club GRATIS te sponsoren.

 

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/, zoek bij wie wilt u sponsoren naar Swift64 Voetbal en shop online bij tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando, MediaMarkt en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert uw sponsordoel, Swift’64 voetbal, een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt.
Het kost U dus niets extra!

 

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

 

Alvast bedankt namens Swift ’64 voetbal,
Sponsorcommissie Swift ’64 voetbal

By |Sponsoring|

NIEUWE TENUES VOOR A-JUNIOREN DOOR ADVIES & KIES EN AGRARISCH BEDRIJF DE JONGE

De jongeren onder de 19 jaar (A-junioren) zijn afgelopen zaterdag voorzien van een nieuw outfit. Twee sponsoren, Advies en Kies en Agrarisch bedrijf de Jonge zijn door voorzitter Anco van der Velde bedankt voor hun bijdrage aan dit team. Advies en Kies is een adviesbedrijf in verzekeringen en werkzaam in de driehoek Emmeloord, Zwolle, Zeewolde. Mark Hogedorf van Advies en Kies vertelt dat het bedrijf met een vestiging in Emmeloord en Zwolle in 2010 is opgericht. Wat bij Advies en Kies voorop staat is transparantie, een klant is geen nummer en kiest nadrukkelijk zelf voor het verzekeringspakket. Net als Advies en Kies is ook het agrarische bedrijf van familie de Jonge aan de Rivierduinweg zeer betrokken bij Swift. Het hele gezin de Jonge is lid van Swift.

William voetbalt momenteel met veel passie in het 5e. Dochter Veronique is aanvoerster van het damesteam en zonen Danny en Cris spelen respectievelijk in het 1e en de JO 17-1. Daarnaast is Karin leidster van de A-junioren. Ook de 1e generatie, Ko de Jonge, is regelmatig aanwezig bij Swift als fanatieke supporter van alle familieleden. Beide bedrijven benadrukken dat Swift voetbal binnen het dorp op sportief gebied een belangrijke sociale functie vervult en dat ze om die reden graag hun steentje bij willen dragen aan de vereniging. De fotosessie was voorbereid door Rinie Kaboord, lid van de sponsorcommissie. Uiteraard was ook de trainer van het team, Geert van Rijbroek, aanwezig.

 

 

By |Sponsoring|

NIEUWE SPONSOR: GOEMAN METSELWERKEN

Met trots heten wij Goeman Metselwerken welkom als nieuwe sponsor van Swift’64. Dennis Goeman is sinds 2007 eigenaar van zijn eigen metsel- en voegbedrijf. Met 19 jaar ervaring is zijn bedrijf gespecialiseerd in al het voorkomende metsel- en voegwerk. Ook voor het verlijmen van binnenwanden bent u bij hem aan het goede adres. Wilt u de zorg voor een metsel- en/of voegproject uit handen geven neem dan contact met hem op via info@metselwerken-dronten.nl of op telefoonnummer 06-24 23 97 76.

By |Sponsoring|

NIEUWE SPONSOR: BOUWCENTER DRONTEN

Met grote dank aan Bouwcenter Dronten kan Swift’64 Voetbal genieten van een prachtig nieuwe tegelvloer in de kantine. Bouwcenter Dronten biedt de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. Een bestelbus wordt winkelwagen in de handige drive-in bouwmaterialenhandel.

Kom naar Bouwcenter Dronten voor bouwmaterialen, gereedschappen, hout en plaatmaterialen, en tuinartikelen zoals sierbestrating, tuinhout en tuinverlichting. Bij alle materialen geven zij het juiste advies voor correcte verwerking.

Bouwcenter Dronten is een sterke partner voor bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven en particulieren. Vertrouwde kennis en service dichtbij het bouwproject, dat is wat elke bouwprofessional nog krachtiger maakt!

Adres
De Aar 59
8253 PN Dronten
T (0321) 38 68 88
F (0321) 38 68 89

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 07:00 – 17:15
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten

By |Sponsoring|

NIEUWS