SPONSOR WORDEN

Wordt u onze nieuwe sponsor?

Swift ’64 afdeling voetbal is een voetbalvereniging waar iedereen welkom is. Plezier, passie maar ook presteren zijn woorden die passen bij deze vereniging. Gezelligheid, maatschappelijk betrokken en een pijler binnen de Swifterbantse gemeenschap.

Uw bedrijf kan onze vereniging een stap verder helpen door tal van sponsormogelijkheden. Hierbij stellen we ons voor en hopen op een goede samenwerking.

 

Swift ‘64
Swift’64 voetbal is een ambitieuze, gezellige vereniging. Nog steeds behoort Swift ’64 voetbal tot de omni vereniging al hebben er grote veranderingen plaats gevonden. Swift ’64 voetbal beheert nu zijn sponsoren met een eigen sponsorcommissie. Sponsoren die bereid zijn ons te ondersteunen doen dit dan ook uitsluitend voor de voetbal, al is de afdeling voetbal ook zeer nauw betrokken bij de andere afdelingen van de vereniging. Swift ’64 voetbal doet er vervolgens alles aan om uw bedrijf zo goed mogelijk te promoten.

Wat heeft Swift ’64 voetbal u te bieden?
We hebben een divers sponsorpakket, wat varieert van het sponsoren van reclameborden, kleine bordjes op de sponsorwall, diverse kledingpakketten, advertenties in het wedstrijdblad, afschermingsdoeken op veld 3, materialen ed. Veld 1 is het (gras)hoofdveld in het zicht van de kantine terwijl veld 2 ons kunstgrasveld is. Veld 3 is gesitueerd op een stuk voormalig trainingsveld. Doormiddel van het opzoeken van verschillende vormen van media (krant, facebook, website) en ons scherm in de kantine proberen we zoveel mogelijk te doen aan extra promotie als u eventueel besluit om een sponsorpakket te nemen.

Een bezoekje plannen?
Graag komen wij bij u langs om mogelijkheden te bespreken. Wij zijn blij met elke vorm van sponsoring om onze club naar een hoger niveau te tillen maar
ook om voor iedereen voetbal betaalbaar te houden zodat jong en oud kan genieten van deze fantastische sport. U bent daarin enorm belangrijk!
Wij nemen graag contact met u op, maar u kunt ook contact opnemen met ons via:

sponsoringvoetbal@swift64.nl.
Namens de sponsorcommissie
voetbal hartelijk dank!

 

Contactgegevens Sponsorcommissie Swift’64:

Algemeen e-mailadres: sponsoringvoetbal@swift64.nl

 

Eddie Kuipers
Voorzitter
06-11324199
sponsoringvoetbal@swift64.nl

William de Jonge
Algemeen lid
06-22472133
sponsoringvoetbal@swift64.nl

Klaas Peter Bosma
Algemeen lid
06-12965387
sponsoringvoetbal@swift64.nl

Nicole Bouwman
Penningmeester
sponsoringvoetbal@swift64.nl

Gerard Loosman
Algemeen lid
06-51441210
sponsoringvoetbal@swift64.nl

Riny Kaboord
Kleding
06-13331121
kledingvoetbal@swift64.nl

Gerco Consemulder
Algemeen lid
06-11003503
sponsoringvoetbal@swift64.nl