Voetbalschoen zoekt kampioen!

Door |2018-08-16T17:18:59+02:003 augustus 2018|Mededelingen, Nieuws|

In scheidsrechterskleedkamer 1 staat een kast met een collectie gebruikte voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalsokken in allerlei maten. Deze spullen zijn er voor onze spelers; jong en oud, jongens en meisjes!

Voetbalspullen vergeten

Is een speler voetbalspullen vergeten dan kan hij of zij samen met de leider of trainer een paar passende voetbalschoenen, voetbalsokken en scheenbeschermers uit de kast zoeken. Dan kan er in ieder geval gevoetbald worden. Graag na gebruik de spullen weer schoon terugleggen in de kast!

Proeftraining

Is er iemand die graag op proef wil meetrainen dan kan de leider of trainer voor de proefperiode passende voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalsokken uit de kast zoeken en te leen aanbieden. Graag na gebruik de spullen weer schoon terugleggen in de kast!

Financiële situatie

Mocht je weten of vermoeden dat iemand vanwege de financiële thuissituatie niet op voetbal kan of geen nieuwe spullen kan kopen dan kunnen er passende voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalsokken uit de kast gratis worden aangeboden. Hopelijk kunnen we het zo mogelijk maken dat nog meer jeugd kan genieten van een potje voetbal!

Doneren?

Heb je nette voetbalschoenen, scheenbeschermers of voetbalsokken die je niet meer gebruikt? Heb je er geen andere bestemming voor? Geef ze dan aan Swift om de collectie in de kast op peil te houden! Doneer nette voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalsokken aan Swift in een plastic zak met hierop “Voetbalschoen zoekt kampioen”. Leg de plastic tas in de bestuurskamer op tafel.

Zijn er meer spullen gedoneerd dan nodig voor de collectie in de kast dan wordt een goed doel met deze spullen ondersteunt zodat nog meer jeugd kan voetballen.
Vragen of suggesties. Neem contact op.

Bedankt!!!
Hans Keijzer
Sybrand Buren s.buren@zuiderzeeland.nl 06-11324087
Marcia Stienezen marcia.stienezen@kpnmail.nl 06-20374630
Frederie Meester voetbal-fre@live.nl