Thuiswedstrijd vandaag tegen Sparta Nijkerk JO17-3. Spelers mooi op tijd aanwezig maar moeten dan 25 min wachten voordat de aangewezen kleedkamer beschikbaar is!!! Ipv wedstrijd bespreking dus snel omkleden en naar het veld voor de warming-up. `Voordeel` was wel dat Roy, Quinten en Aimane (allen meegespeeld bij 15 teams) direct konden aansluiten. Kort voor aanvang wedstrijd verscheen ook Tristan, die aangaf direct met voetbal te stoppen. Tijdens de wu viel het op dat een aantal spelers van Sparta wat buiten de boot vielen maar volgens hun coach hadden ze geen leenspelers nodig tegen een team dat onderaan stond. Na afloop bleek echter dat verschillende spelers uit JO19 mee hadden gespeeld. Ach.

Dan de wedstrijd: Roy in de goal, achterin David/Quinten/Bjorn/Damien, midden Johan/Twan/Luc, voorin Jesse, Dix, Melco. Op de bank Aimane en Marijn. Swift begon lekker aan de wedstrijd en kreeg aantal aardige kansen om de score te openen. In de 23e min keken we toch tegen een onverdiende 0-1 achterstand aan: aantal min hiervoor kwamen 3 (JO19) spelers binnen de lijnen die duidelijk het verschil wisten te maken. 4 min later een vrije trap voor ons die door Twan perfect binnen geschoten werd! Mooie goal!! Een corner in de 33e min werd niet goed weggewerkt en een volledig vrijstaande speler van Sparta kon de bal binnenschieten. Ondertussen speelden we vanaf de 31e min met 10 man, Dix kreeg een terechte gele kaart na onbehoorlijke opmerkingen richting de scheids nadat hij onderuit was gelopen maar de bal toch naar Sparta ging. 1-2 de ruststand

Begin van de 2e helft was Swift het even helemaal kwijt: in de 4e min werd het 1-3 (nadat Damien de bal vol in zn gezicht kreeg maar de scheids vond dat Sparta door kon gaan). Damien dus met flinke bloedneus naar de kant en voordat we goed en wel gewisseld hadden stond het 1-4. In de 15e min een overtreding van Dix waarna de tegenstander na trapte. Dix gaf deze speler een duw en de goed fluitende scheids sprak beide spelers vermanend toe. Aantal min later werd wederom Dix aardig aangepakt door een 2 tal spelers maar kreeg geen vrije trap Halverwege werd Dix naar de kant gehaald, had deze week niet getraind. Jesse ging nu naar de spits. In de 22e min een vrije trap van Damien op Melco, deze zocht de achterlijn en gaf de bal voor die door Jesse perfect in 1 keer binnen geschoten werd. Mooie, snelle aanval! Dit is waar we ook op trainen. Nadat Twan 4 min later de bal vanaf afstand over de keeper schoot ging Swift op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Ondertussen moesten we helaas Tristan en Dix wegsturen uit de dug out omdat hun opmerkingen richting tegenstander/grensrechter en scheids volkomen buiten proporties waren. Stoer doen tegen over elkaar: wie durft wat te zeggen! In blessuretijd maakte Sparta de 3-5. 

Mannen, vol gestreden maar weer geen punten. Enorm zoals jullie telkens weer de wedstrijd vol ingaan, moet toch een keer onze kant opvallen! Kan gewoon niet anders!! Zoals vandaag ook na afloop gezegd: veel strijd maar de beloning blijft uit!

Mann off the match: gebeurt niet vaak dat een speler 2x achter elkaar man off the match is maar volkomen verdiend : Quinten! Inzet, karakter, overzicht en de wil om te winnen!!!