1e wedstrijd alweer in de voorjaarscompetitie, uit tegen svLelystad JO17-5. Ten opzichte van de wedstrijd in de najaarscompetitie (4-2 nederlaag) begonnen we vandaag met een flink aangepast team.  Met afmeldingen van Luc (arm in gips) en Dean moesten we een beroep doen op de 17-1: Jeroen/Niels/Mike en Dominique kwamen ons ondersteunen. Zal deze competitie vrijwel wekelijks voor gaan komen dat er ondersteuning van andere teams nodig zal zijn! 

Roy in de goal, achterin Senna/Quinten/David/Damien, midden Johan/Bjorn/Marijn/Mike, voorin Dominique en Lars. Veel wind vandaag waar rekening mee gehouden moest worden. Beide teams probeerden de tegenstander enigszins onder druk te zetten maar het spel speelde zich veelvuldig af rond het middenveld. svL had deze helft de wind in de rug en probeerde hiervan te profiteren maar ballen verdwenen vaak over de achterlijn en uittrappen van de keeper kwamen bij onze keeper terecht. Swift was wat sterker maar kon voorin geen potten breken. We waren mn erg slordig in de opbouw, veel ballen konden simpel door svL onderschept worden. In de 34e ging Jeroen achterin een duel aan en verloor de bal maar deze ging via hem alsnog richting Roy die de bal, net voor de lijn, onder zn voet zag doorgaan. Ja, je kan als keeper nog zoveel ballen tegenhouden, 1 fout en het is een goal! Echt balen!! Kregen nog mogelijkheden om met een gelijke stand de rust in te gaan, helaas! 

Na rust nam Lars plaats onder de lat en nam Roy zijn positie voorin over. Net als in de 1e helft gaven we verdedigend weinig weg: Quinten maakte weer veel meters om de boel dicht te lopen, David/Senna en Damien (Rick) voerden hun taken goed uit. svL kwam na rust nog sporadisch op onze helft en stond dan nog vaak buitenspel. Swift creëerde een behoorlijk aantal kansen maar net als afgelopen wedstrijden werden deze niet benut! 10 min voor tijd werd Dominique (voor de 2e keer!) onderuit gehaald binnen de 16. Penalty, dacht iedereen van Swift maar we kregen een indirecte vrije trap…. kan blijkbaar ook. Deze werd niet benut. Laatste minuten waren er kansen op minimaal 1 punt maar gescoord werd er niet meer. Wederom met lege handen terwijl we zelf de bovenliggende partij zijn, van keeper tot aanval loopt alles goed maar……..niemand die de bal binnenschiet! Echt frustrerend voor de mannen. Niels/Jeroen/Mike/Dominique ontzettend bedankt voor jullie ondersteuning: klasse!!!

Man off the match: Quinten. Rots in de branding achterin!! Klasse!!!