De winterstop is achter de rug. Langzaamaan zien we elkaar vaker op het voetbalveld op de Sportlaan.  We staan weer met elkaar aan de lijn. Genietend  van de wedstrijden die gespeeld worden. En op het hoofdveld genieten we weer van de wedstrijden van het 1e elftal op de zaterdagen.

Het is nog fris op het veld. De lente is nog niet begonnen. Langs de kant verheugen mensen zich al op een tribune. Een plek waar je lekker uit de harde koude wind en uit de regen kunt zitten. Heerlijk beschut en zittend op een stoeltje.
Laat die tribune maar snel komen!

En dat zijn we ondertussen als tribunecommissie ook aan het regelen. Overleg met de gemeente Dronten, aanvragen van vergunningen, opvragen van offertes. We zijn hard aan het werk.

De sponsorloop heeft veel geld opgebracht, maar nog niet genoeg. We zullen als club veel geld zelf moeten inbrengen. En iedereen kan daar bij helpen. Bijvoorbeeld door een stoeltje te “kopen” voor 3 jaar. Dat kost 50 euro per jaar en voor drie jaar is dat 150 euro.

Is dat veel? Vraag nog twee vrienden van Swift uit het dorp om mee te doen. Samen doen kan ook. Ieder dan 50 euro. Of als elftal samen 150 euro inzamelen. Veel combinaties zijn mogelijk.

De naam van de sponsor/ gulle gever komt bij de tribune te staan op een bord. We zijn nog aan het bespreken hoe dat er uit komt te zien. Wordt dus vervolgd.

Doen jullie mee? In de bestuurskamer liggen inschrijfformulieren voor u klaar.

Gun jezelf, de ouderen en de minder mobiele ouderen een plek aan het veld uit de kou en de wind. Gun dus iedereen bij Swift 64een tribune.

Draag een “stoeltje” bij!

 

Groet van de Tribunegroep:

Kees ten Cate, Jan Griekspoor, Jacob Eising, Joop Overvest, Rob de Vries,
Karin Hofstede 06 13393938