Swift ’64 Voetbal en Almere City FC werken de komende jaren nauw samen.

Beide clubs ondertekenen voor aanvang van het nieuwe seizoen 2019-2020 een driejarige intentieverklaring. Met deze verklaring spreken beide partijen uit om zowel op voetbaltechnisch als maatschappelijk vlak samen op te trekken.

Swift ’64 Voetbal wil hiermee als ambitieuze en vooruitstrevende voetbalclub, de sterke betrokkenheid van de Almere City FC  in de regio Flevoland en de gemeente Dronten in een proactieve verbindende, inspiratie volle samenwerking promoten en een warm hart toedragen.

Almere City FC, opgericht in 2001, speelt in de Keuken Kampioen Divisie en is de enige professionele voetbalclub in de provincie Flevoland en tevens de jongste professionele voetbalclub van Nederland.                           
Vanwege haar innovatieve karakter (slogan: Jong – Eigenwijs – Ambitieus) sluit deze club uitstekend aan bij het DNA  van Swift ’64 Voetbal. (slogan: Passie-Plezier-Prestatie)

Middels dit partnerconvenant gaat de jongste Betaald Voetbal Organisatie van Nederland concreet bijdragen aan een hoger voetbalniveau en meer voetbalbeleving van onze spelers, speelsters en trainers van Swift ’64 Voetbal en een nog grotere betrokkenheid van onze supporters en sponsoren.

Swift ’64 Voetbal is heel enthousiast over deze samenwerking met Almere City FC en heet hen alvast van harte welkom in Swifterbant!