Zaterdag 14 december staat de wedstrijd Swift ’64 – vv Hattem in de 3e klasse C op het programma. Het is de wedstrijd tussen de nummer 5 en de nummer 9 uit de competitie. Er zitten maar 3 punten tussen Swift ’64 en Hattem en daarom is het extra spannend. Swift ’64 heeft de afgelopen 2 wedstrijden de volle winst gepakt! Zo werd Rouveen met 1-0 verslagen en werd er uit gewonnen van Elspeet met 1-2! Ook in de beker werd afgelopen woensdag de volgende ronde bereikt door na een 2-0 achterstand 3 keer het net te vinden in de laatste 10 minuten tegen Hoevelaken (2-3 winst). De ploeg van Arjan ten Hove deed dit niet met sprankelend voetbal, maar wel met een enorme vechtlust! De ploeg mist op het moment teveel voetballend vermogen om de bal in de ploeg te houden en daarom is het extra knap dat de ploeg zich herpakt na de 7-2 zeperd tegen Zwolsche Boys.

De ploeg uit Hattem is aan een wisselvallig seizoen bezig. De ploeg van trainer Hans Roeland heeft 3 punten minder dan Swift ’64, maar heeft wel 11 doelpunten meer gemaakt dan de ploeg uit Swifterbant. De ploeg uit Hattem speelt dan ook elke week ‘korfbal’. Er zijn altijd veel doelpunten te bewonderen als de ploeg uit Hattem dit seizoen op het voetbalveld staat. Hattem heeft dan ook maar liefst 9 (!!) nieuwe spelers dit seizoen in de selectie en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Vorig jaar speelde ze nog om lijfsbehoud. Dit jaar zullen ze stiekem willen meedoen om een periodeplek.
 
De wedstrijden tussen Swift ’64 en Hattem leveren altijd veel doelpunten op. Laten we a.s. zaterdag hopen dat Swift ’64 aan de goede kant van het scorebord staat! Vandaag zal dit helaas weer zonder Florijn Diepstraten, Leon Snijders en Kevin Veger gebeuren. Of de andere twijfelgevallen er wel bij zijn… Dat valt nog maar te bezien!
Wij wensen u een fijne wedstrijd toe!  
 
De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van Dhr. Teunissen
De Razende Reporter.