Onder een stralend zonnetje op het hoofdveld, toeschouwers die de handen kapot klapte en vele mooie acties van de mannen van Swift 5, dit is zoals zaterdag hoort te zijn en na afloop bier en een cola voor Tom.

Ondersteuning van een prima voetballende Jeffrey en Tom van Swift 2 die ons elftal versterkte kwamen de mannen van Oene 6 naar ons mooie sportcomplex, gelukkig geen jonge gasten, maar mannen van onze leeftijd die wel weten hoe het spelletje gespeeld moet worden.

De 1e helft waren zij 15 minuten effectief, door onze wisselende samenstelling was het achterin ff wennen aan elkaar en daar maakte Oene dankbaar gebruik van, de buitenspelval werkte nog niet naar behoren en daardoor zag Swift 5 deze euvel tot een 0-2 achterstand  oplopen. Daarna consolideerde deze stand en gingen we aan de thee en ons opmaken voor de 2e helft.

Nu was het Swift 5 die de lakens uitdeelde, we grepen Oene bij de keel en lieten deze niet meer los. Het was weer Eddie die 20 minuten nodig had om 3 maal het net te vinden, maar hij werd maximaal ondersteund door de rest van het team, waarbij David de grote animator was, de aanvoerder van de  1 helft spoorde iedereen aan, waarbij maar 1 ding gold, alles voor de overwinning en zo geschiede. Het bier smaakte prima na deze 3-2 overwinning en we gaan als koploper tevreden het weekend in. Volgende week Zalk, ze zijn gewaarschuwd!!