De stukjes schrijver en tevens speler van ons elftal  ging op familie weekend en nam zijn broertje die ook bij ons speelt ook mee, zodat we naast de gebruikelijke spelers met blessures nog 2 man miste. Gelukkig werden we aangevuld door Kees ten Cate, die al een maand van tevoren aan heel Swift had aangeven graag mee te willen doen en zo waar geschiedde.

Onze warming-up bestond uit de zwerfvuil actie. Geweldig om te zien was dat nagenoeg alle spelers present waren, zodat deze zinvolle klus met 15 man binnen een uur was geklaard.

De wedstrijd tegen Hierden 7 was geen formaliteit, we begonnen uitstekend en dit leverde 2 doelpunten op die, ja wie anders door Eddie werden gemaakt, een afstandsschot en een kopbal na een prima vrije trap van Bernard. Daarna zakte we in, maar hier had Hierden ook last van en dus geen gevolgen voor ons.

De tweede helft werd het er niet veel beter op, maar Bernard hielp Swift er doorheen door twee maal te scoren en omdat de achterhoede en de onze keeper Marcel zich dapper en prima verzette hielden wij lang de nul. Enkele minuten voor tijd kreeg Hierden nog een penalty en maakt de 4-1, dit was tevens de einduitslag.

De kortste weg naar een prijs is via de beker en dat hebben wij ons voorgenomen, wie de volgende horde ook is, wij zijn er klaar voor!