Het seizoen 2017/2018 is voorbij en we kunnen terug kijken op een goed en sportief seizoen.Met bekerfinales, nacompetities en kampioenschappen bij zowel de jeugd als de senioren mogen we trots zijn op de behaalde resultaten. Een groot compliment naar alle spelers, trainers, leiders en alle vrijwilligers die dit mede mogelijk maken.

Bij degene die dit mogelijk maken behoren ook onze sponsoren.
Een club als Swift’64 heeft sponsoren nodig om het voetbal betaalbaar te houden voor iedereen, uitstraling te geven aan zowel de voetballers op het veld (kleding) als rondom het veld (borden, terrein), maar zeker ook om stappen vooruit te maken op sportief gebied.
Op die manier kunnen we eigen trainers opleiden om zo het niveau omhoog te brengen en tevens te zorgen voor een stukje betrokkenheid bij de club.
Dit alles doen we samen met de diverse commissies binnen Swift, met onze leden en met een leger aan vrijwilligers.

Afgelopen voorjaar heeft onze hoofdsponsor AH Swifterbant het contract verlengd met 3 jaar i.s.m. Eetcafé de Huijskamer en Party Service Slump. Een mooie overeenkomst en unieke samenwerking tussen Swift’64 en deze 3 bedrijven.
Het afgelopen seizoen hebben we ook weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en zijn bestaande overeenkomsten verlengd. Elke vorm van sponsoring draagt bij aan een solide basis en vooruitgang van onze club.
Alle sponsoren hartelijk dank voor uw bijdrage, op wat voor manier dan ook!!

De sponsoravond zal overigens worden gehouden op donderdagavond 12 juli 2018.
Noteer deze datum vast in uw agenda, de uitnodiging volgt z.s.m.

De sponsorcommissie