Laatste competitie wedstrijd is alweer 3 weken geleden, tussendoor nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen ascNieuwland (4-1 nederlaag). Maar vandaag konden we weer voor de punten gaan: thuis tegen VVOP JO17-4.

Zonder Rick/Quinten/Luc/Damien maar met gastspelers Giovanni/Jeroen/Elger/Karsten begonnen we met Roy in de goal,achterin Senna/Bjorn/Jeroen/David, midden Johan/Dean/MarijnD, voor MarijnZ/Lars/Elger. Karsten en Giovanni begonnen op de bank. VVOP kreeg in de 4e min een mooie kans om te scoren maar Roy tikte de bal nog net buiten zn doel. 2 min later werd MarijnZ binnen de 16 onderuit gehaald, Lars schoot de penalty helaas op de lat. Kort daarop pass van Elger op MarijnZ die de bal net voorlangs schoot. Periode daarna ging het spel lekker op en neer waarbij Swift wel de bovenliggende ploeg was. VVOP was telkens gevaarlijk met de lange bal richting voorhoede maar achterin werd weinig weggegeven. In de 30e min leverde dit dan de verdiende voorsprong op: wederom een voorzet van Elger die door Dean netjes binnengetikt werd. Hek was van de dam: 3 min later stond het al 3-0 ( Karsten na voorbereidend werk van Jeroen en Elger die keeper omspeelde en binnenschoot). Laatste minuut ging Jeroen goed door op rechts en via de keeper kwam de bal voor de voeten van Elger die beheerst de 4-0 ruststand op het bord bracht. 

2e helft was amper begonnen of het stond al 5-0: mooiste goal van de middag. Van achteruit ging de bal lekker rond naar voren, Elger gaf breed op Dean die de keeper kansloos liet. Swift leek dit wel genoeg te vinden, tempo ging omlaag. Kregen voldoende mogelijkheden om de score op te voeren. 10 min voor tijd werd dan de 6-0 gescoord door Elger. VVOP deed er alles aan om de eer te redden maar gescoord werd er niet. Mooie 6-0 overwinning vandaag!! Achterin de boel dicht gehouden, bal lekker rond laten gaan en strijd. Klasse mannen! Gastspelers enorm bedankt!!! Volgende week de erg late uitwedstrijd tegen WVF JO17-5 om 17.00.

Man off the match: Elger. 2x assist en 3 goals.