Rabobank Clubkas Campagne: Stem op Swift ’64

stem via: www.clubkascampagne.nl/flevoland/

Deze week is het zover. Vanaf 4 september tot en met 17 september kunnen alle leden van de Rabobank stemmen op de Rabobank Clubkas Campagne.

Dus jeugdleden van Swift, geef dit bericht aan je ouders en vraag ze te stemmen op onze mooie actie om de ouderen in Swifterbant beter te betrekken bij onze club.

Seniorenleden, ook aan jullie de vraag te stemmen op deze mooie actie. Swift kan hiermee een mooi bedrag binnen halen. Als jullie lid zijn van de Rabobank, laat dan je stem niet voorbijgaan.

Van harte aanbevolen. Jouw stem is geld waard!

SWIFT IS MEER DAN ALLEEN VOETBAL

Verder willen wij jullie nog even attenderen op de sponsorloop van 22 september. Deze sponsorloop wordt georganiseerd omdat Swift afdeling voetbal graag een tribune wil bouwen.

Waarom wil Swift een tribune?

Swift wil er zijn voor iedereen. Inmiddels is het ledenaantal gestegen naar meer dan 500 leden. Dit zorgt ervoor dat er ook steeds meer ouders, familieleden naar de wedstrijden komen kijken. Voetbal is een familiegebeuren geworden. Het is voor de Swifterbanters een uitje geworden, een ontmoetingsplek.

SWIFT WIL ER ZIJN VOOR IEDEREEN

Dit vraagt om aanpassingen in de kantine en rond het veld. Jong en oud wil zitten. Er wordt ook een plek gecreëerd voor scootmobiels. Verder wil Swift medebewoners uit hun isolement halen, eenzame mensen motiveren om naar de wedstrijden te komen en te profiteren van de gezelligheid rond de velden en in de kantine. De kantine wordt nog toegankelijker gemaakt voor ouderen.

Wat kunnen jullie doen? Op 22 september allemaal meelopen met de sponsorloop. We hebben financiële ondersteuning nodig.

Swift ’64 afdeling voetbal in haar nieuwe rol

Swift ’64 afdeling voetbal staat aan het begin van de volgende fase. Het kan doorgroeien tot een vereniging die samen met alle inwoners van Swifterbant er kan zijn voor een breder publiek.

Als er vragen zijn horen wij het graag. De tribune commissie.

Karin Hofstede, Rob de Vries, Joop Overvest, Kees ten Cate, Jan Griekspoor en Jacob Eising.

Rabobank Flevoland hecht grote waarde aan lokale leefbaarheid en wil hier graag een bijdrage aan leveren. Daarom stellen wij € 50.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

HOE KAN IK STEMMEN?

Via de post hebben alle leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 4 september tot en met maandag 17 september op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

IEDERE STEM IS GELD WAARD!

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club(s). Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Door |2018-09-13T09:18:19+00:002 september 2018|Nieuws|