Veel blessures aan onze kant voor de wedstrijd tegen ESC JO17-2: Luc, Roy, Jelmer en Marijn allen niet inzetbaar. We begonnen met Lars als keeper, achterin Johan/Koen/Senna/David, midden Mitsjel/Jesse/Quinten/Bryean en 2 man voorin: Damy/Dean. Rick en Quinto op de bank. 

Wedstrijd was goed en wel begonnen of we keken al tegen een achterstand aan, nog niet alert achterin. Voordat de 2e tegentreffer in de 11e min viel kregen we 2 behoorlijke kansen om minimaal op gelijke hoogte te komen. Na de 0-2 wederom een enorme kans voor Swift: 1 op 1 situatie werd nu over geschoten. Ondertussen kwam keeper Lars in aanraking met een gestrekt been van speler ESC. Na behandeling kon hij wel verder maar bleef last houden. Johan werd nu flink op zn tenen getrapt waardoor Quinto als verdediger, normaal aanvaller, noodgedwongen positie moest overnemen. Even wennen natuurlijk maar Quinto heeft dit goed opgepakt, top! Na de 0-3 (buitenspel goal) en de 0-4 in de 24e en 25e min werd Rick binnen de lijnen gebracht voor Dean om toch te proberen met meer snelheid voorin wat druk uit te oefenen. In de 30min werd het zowaar 0-5. Tevens ruststand.

Lars gaf aan te veel last van zn enkel te hebben en niet verder te kunnen waardoor Koen nu plaats nam onder de lat. Dean kwam in het veld als voorstopper (!) waardoor Quinto naar de spits ging. Nu dus alleen nog de aangeslagen Johan op de bank. Swift begon goed aan de 2e helft wat in de 6e min een doelpunt opleverde: Jesse stuurde Rick weg die net buiten de 16 het overzicht behield en de bal op de meekomende Quinto gaf, mooie aanval mannen!! JO17-2 probeerde door te drukken en kreeg ook meer ruimte dan voor rust. In de 13e en 15e min 2 goals voor ESC: 1-7. Met nog ruim 14 min te spelen viel ook de 1-8 waardoor een nederlaag met dubbele cijfers in de lucht hing. 8 min voor tijd werd Jesse binnen de 16 in de mangel genomen en kregen we een penalty, Jesse schoot deze zelf goed binnen. Kort daarna kon ook Jesse naar de kant na een flinke tackle op zn enkel. Gescoord werd er hierna niet meer maar slotakkoord was wel voor keeper Koen die in blessuretijd met een geweldige actie de bal naast tikte. Eindstand 2-8.

Flink pak op de broek: achterin stond het wel goed, zeker met gelegenheidsverdedigers Quinto en Dean die het goed opgepakt hebben. Middenveld laten we, zeker op de flanken,  teveel liggen en voorin met 2 aanvallers wordt toch een spits gemist. Mn voor rust weer veel onnodig balverlies van onze kant. Waar deze passes bij trainingen wel goed aankomen geven we in een wedstrijd de bal simpel weg. 

Man off the match: David.