Beste Swiftleden, ouders en belangstellende dorpsgenoten,
Er komt een tribune op de Swift’64 accommodatie bij veld 1.

De tribune is natuurlijk voor iedereen. En voor één speciale groep in het bijzonder. Dat zijn de ouderen van Swifterbant. Niet alleen voor de nog mobiele ouderen. Vooral ook voor oud leden, voetballiefhebbers en belangstellenden die minder goed ter been zijn. Die dus gebruik maken van een scoot-mobiel of van een rollator. Ouderen die uit de wind mogen zitten, onder een dak dat de regen en sneeuw tegen houdt. De tribune wordt gerealiseerd met een heuse oprijlaan voor de minder valide mens.

Swift’64 gunt juist deze mensen een plek op de zaterdagmiddag, te midden van andere voetballiefhebbers, jeugd en kinderen. Een plek om gezelligheid te delen en te krijgen. Een mooie ontmoetingsplek in Swifterbant. Zo zorgen we voor elkaar.

Er is een projectgroep,  “De Tribunegroep”, gestart om alles voor te bereiden.

Op 22 september was een sponsorloop waar veel geld is opgehaald.  Maar er kan en er moet nog meer geld bij.

Nu is het tijd om de stoelen symbolisch te verkopen. U kunt stoelen “kopen” voor 50 euro per stoel. En dan wel gelijk voor een periode van drie jaar. Dus een bedrag van 150 euro. Een mooie gelegenheid voor u om een “stoeltje” bij te dragen aan de bouw van de tribune.

U begrijpt vast wel dat de stoelen in de eerste plaats voor de ouderen zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan de sponsoring van een stoel. Dus er wordt niet gevraagd op te staan omdat u voor dat stoeltje hebt betaald. Ouderen gaan voor, net als in de bus. We zullen opstaan als er een oudere op de tribune komt kijken naar de wedstrijd. Zo zorgen we voor elkaar.

Zoals nu de plannen zijn komen er ongeveer 70 stoelen op de tribune. Stoelen die wij aan u willen “verkopen”. De namen van de kopers worden vermeld op een bord nabij of op de tribune.

Wilt u een stoel sponsoren?

In de bestuurskamer ligt bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal een intekenlijst. Daar kunt u uw naam, (email)adres en telefoonnummer achterlaten. Tevens uw voorkeur van betalen.

  1. Via een factuur via de mail
  2. Met een betaalverzoek ( 06 nummer vermelden graag op intekenlijst)

Als u direct een stoeltje(s) wilt kopen of extra informatie: mail dan naar
karin.hofstede@kpnmail.nl

De eerste stoeltjes zijn al verkocht, wees er dus snel bij.

 

 

Met sportieve groet

De Sponsorcommissie Swift ‘64 en de Tribunegroep