Met in 1e instantie 5 blessures werd wederom een beroep gedaan op 17-1 en 15-2. Niels, Kevin, Jeroen, Xander en Bryean waren bereidt om met ons mee te spelen. Lars gaf vrijdagavond aan het toch te willen proberen en begon als keeper, verder achterin Senna/ Quinten/ Bjorn/ David, midden Johan/Niels/Luc, voorin Dean/Roy/Kevin. Op de “bank“ Xander/Jeroen/Bryean. Swift begon voortvarend aan de wedstrijd en stond na 1 min al met 0-1 voor na een bekeken goal van Kevin. 2 min later was het na enig geklungel alweer gelijk. 5 min later kwamen we met de schrik vrij nadat keeper Lars de bal volledig miste en deze gelukkig net naast het doel verdween. CSV was in deze fase sterker maar had achterin enorm veel moeite met de snelle Kevin. In de 17e min kwam CSV op voorsprong: Lars speelde de bal verkeerd in en deze werd vanaf een flinke afstand op ons doel geschoten, stuiterde net buiten de 16 nog een keer en verdween gedragen door de wind in de goal. Binnen 4 min stond het weer gelijk na een mooie goal van Kevin. Swift speelde in de 1e helft niet sterk, veel dom balverlies en geen rust bij balbezit. Lijkt wel of spelers bang zijn als ze de bal hebben. CSV was ook veel feller in de duels. In de rust werd dit besproken. Maar zover was het nog niet: 2 min na de gelijkmaker kwam CSV weer op voorsprong. Amper 3 min na deze tegenvaller was CSV weer gevaarlijk maar Jeroen kon de bal nog net voor de uithaal aantikken, Lars dook naar de hoek en pakte de bal. Terugspeelbal volgends de scheids! Buitenkansje dus waar de tegenstander wel raad mee wist, indirecte vrije trap verdween tussen de brede muur toch in het net. Kort voor rust was het wederom Kevin die de achterstand verkleinde zodat we met 4-3 de kleedkamer gingen rusten.

Zoals al eerder gemeld werden de mannen in de rust flink toegesproken over inzet, spel bij balbezit en het vele balverlies. Na rust was CSV vrijwel onzichtbaar. Swift domineerde het spel kreeg aantal mooie kansen maar had een penalty nodig om op gelijke hoogte te komen: Kevin werd in de 11e min onderuit gehaald en ging zelf achter de bal staan die hij netjes binnenschoot, zn 4e van de middag. Keeper Lars had in de 2 helft alleen maar wat te doen bij een aantal terugspeel ballen. Als CSV over de middenlijn kwam werd er telkens tijdig ingegrepen. Quinten liep de gaten dicht en mn David speelde wederom een sterke wedstrijd. Op het middenveld was Niels heer en meester, veel inzet en strijd. Top! Kansen om op een verdiende voorsprong te komen waren er absoluut maar werden niet benut! 4-4 werd dan ook de eindstand, mooi punt maar 3 hadden er zeker ingezeten. Ook tegenstander vond dat, zeker gezien de 2e helft, een overwinning voor Swift verdiend zou zijn geweest. We pakken dan wel ons 1e punt maar eigenlijk laten we er 2 liggen. Jammer! 

Bryean, Kevin, Jeroen, Xander en Niels ontzettend bedankt voor de ondersteuning!! Super!

Man of the match: vandaag 2 spelers: Kevin met 4 goals maar ook David die een sterke wedstrijd speelde en erg veel tegen hield!