JO15-2 GAAT LOS: DUBBELE CIJFERS TEGEN ESC

Na 3 overwinningen op rij (+ de overwinning in de oefenwedstrijd afgelopen dinsdag tegen MO15-1, doelpunten Luc en Niels) bonden we vandaag de strijd aan met ESC JO15-4. In de najaarscompetitie hadden we het in de 1e helft nog moeilijk met deze tegenstander, 2e helft werd de overwinning alsnog veiliggesteld. Mannen wisten dus enigszins wat ze konden verwachten.

 

2 afwezigen vandaag: Beau en Aimane. We begonnen de wedstrijd met keeper Roy, achterin Jelmer/Koen/Lars en David op rechts, midden Luc/Jesse/Mitchell en voorin Niels (ipv Gerjun die aangaf niet te kunnen starten)/Dean en Rick als rechtsbuiten. Xander/Senna en dus Gerjun begonnen op de bank. Omdat er (nog) geen scheidsrechter van ESC beschikbaar was nam `papa Xander` de honneurs waar. In de 2e min nam alsnog een scheids van ESC de fluit over maar op dat moment stonden we al met 0-1 voor: halverwege onze helft onderschepte Koen de bal en schoot deze direct naar voren, Dean was alert en kon alleen doorgaan en afronden. Swift was verreweg de bovenliggende partij maar kans op kans werd gemist. Pas in de 23e min werd dan eindelijk de verdiende 0-2 gescoord. Jesse was zelf goed doorgegaan en schoot net binnen de 16 raak. 3 min later werd de stand naar 0-3 getild via een mooie afstandsgoal van Jelmer. In de laatste min wist Dean dan toch zn 2e te scoren zodat we met een 0-4 voorsprong de rust ingingen. Mooie ruststand maar dubbele cijfers waren voor rust zeker mogelijk geweest.

 

2e helft nam Koen weer plaats in het doel. Binnen 3 min kwamen we door 2 doelpunten van Luc op 0-6. Hierna liepen we uit naar 0-11 door goals van Rick (14e), Roy (17e), Jesse (19e), Lars (31e) en het 1e doelpunt van Gerjun (34e).  Mooi was dat onze verdedigers alert bleven om een tegengoal te voorkomen. Zowel keeper Roy (voor rust) als Koen (2e helft) moest 1x in actie komen. Ook in het 2e gedeelte kregen we erg veel kansen. Keeper van ESC had een aantal knappe reddingen maar veel ballen werden recht op hem afgeschoten. Met een beetje meer scherpte en ook overzicht had er zeker nog meer gescoord kunnen worden. Maar mannen: goed gespeeld!!! Ook na een ruime voorsprong op zich lekker blijven spelen! TOP.

 

Man off the match: JO15-2. Mooie teamprestatie mannen!!!

By |2018-05-14T12:41:38+00:0013 mei 2018|JO15-2, Wedstrijdverslagen|