Aanstaande zaterdag 7 december 2019 staat de legendarische wedstrijd Swift ’64 4 – Swift ’64 5 op het programma in de 6e klasse reserve. Beide ploegen doen mee in de subtop! Waar Swift ’64 4 op het moment op een 5de plaats bivakkeert (12pt), staat Swift ’64 5 op een 4de plaats in deze 6e klasse (13pt)!
 
Swift ’64 4 doet het de afgelopen wegen naar behoren, zo werd er 3 weken op een rij gewonnen (Lelystad 6, 0-6) (Wilsum 3, 1-5) (’s Heerenbroek 4, 1-6). Wat hieraan opvalt is dat de ploeg van trainer Jochum Schimmel alle punten haalde in uitwedstrijden! Vandaag speelt de ploeg onder leiding van captain Marcel den Braber een thuiswedstrijd! Swift ’64 5 deed het de afgelopen weken ook (best) prima. De ploeg onder leiding van Erik Dibbelink & Wim Kuipers pakte 7 punten in de laatste 3 wedstrijden. Zo werd er ook gewonnen van Lelystad 6 (10-1) en ’s Heerenbroek 4 (3-2), maar werd er wel gelijkgespeeld tegen Go Ahead Kampen 7 (4-4). Swift ’64 4 en Swift ’64 5 speelde de afgelopen seizoenen niet tegen elkaar, daarom is het voor de club ook jammer dat deze wedstrijd niet om 18:00 aanvangt. Aan wie dit ligt… houden we even in het midden! Gaat Swift ’64 4 onder leiding van de ‘jonkies’ Roy Uitman, Michael van Tamelen, Matthias Bloemert en Sietse Knook winnen van de ‘routine-mannen’ Erik Peterse, Eddie Kuipers, Anco vd Velde en Bernard Schalk? Of zijn het de oudjes die zaterdag de jonkies de das om gaan doen?
 
KLEIN DETAIL: Aanstaande zaterdag is ook een familiestrijd! Waar Michael van Tamelen een letterlijke rots in de branding is bij Swift’64 4 is Wilco Breukelman een regelrechte goalgetter die deze rots in de branding pijn kan gaan doen! Neefje Michael en oom Wilco staat oog in oog in het veld! Gaan ze elkaar heel houden? Of komt er een familieruzie? We gaan het meemaken!
 

Deze wedstrijd zal worden gefloten door Frank Bunk! Bunk, succes!

De wedstrijd woordt gespeeld op zaterdag 7 december om 14.30 uur.

Wij wensen u alvast een fijne wedstrijd toe.
Razende Reporter