Laatste uitwedstrijd van dit seizoen om 17.00 (!) in Zwolle tegen rode lantaarndrager WVF JO17-5. Dean en Rick afwezig maar ondersteund door Bryean en Jeroen begonnen we met Lars in de goal, achterin Senna/Quinten/Jeroen/David, midden Johan/Bjorn/Luc, voorin MarijnZ/Roy/MarijnD.  Bryean en Damien op de bank.  

Roy dus in punt van de aanval ipv onder de lat. Binnen 3 min had hij al 2x gescoord: 1e na goed doorgaan van Bjorn die de bal precies op tijd in speelde en de 2e eigenlijk exact gelijk aan de 0-1 maar nu was het Johan die de bal op Roy gaf. Wervelende start dus! Helaas werd het daarna snel minder. Ipv door te drukken liepen spelers erg vaak uit positie. Leek wel alsof de meters aan beide zijkanten aanvallend verboden gebied waren. Halverwege de 1e helft werd Senna (geblesseerd) vervangen door Damien. Kort daarna vroeg ook Quinten, licht geblesseerd aan de wedstrijd begonnen, om een wissel. Bryean moest even warm lopen maar kwam in de 26e min in het veld. Net daarvoor was het door MarijnD, goed doorgegaan, 0-3 geworden. Rest van de 1e helft was Swift de bovenliggende partij maar gescoord werd er niet meer. 

Na rust nam Quinten, keeper geweest, de handschoenen over van Lars. Al in de 1e min haalde MarijnD, de tank, verwoestend uit met zn beruchte linker: 0-4. Begin van de 2e helft werd ons spel even wat beter maar dat duurde jammer genoeg niet lang. Corner in de 11e min werd, na prijsschieten van verschillende spelers, alsnog door MarijnZ binnen gewerkt. 8 min later kregen we, halverwege de helft van WVF, een vrije trap: Jeroen gaf deze mooi op de vrijstaande Roy die de bal op de borst aannam, controleerde en de 0-6 binnenschoot. Roy nam ook de 0-7 voor zn rekening, Johan ging lekker door en gaf de bal op Lars die voorzette op de vrijstaande Roy. Laatste minuten van de wedstrijd probeerde WVF om in ieder geval de hatelijke nul van het bord te krijgen. Kregen behoorlijke ruimte, mn doordat Lars 5 min voor tijd een gele kaart kreeg en wij met 10 min verder moesten, maar de bal werd telkens ver over of naast geschoten en Quinten was ook alert en greep paar keer goed in. Lekker dat we achterin de 0 weten te houden. 

Mooie overwinning. Qua spel zeker niet onze beste wedstrijd maar ach, 0-7! Verbaal lieten een aantal spelers zich wel behoorlijk gaan richting de scheidsrechter. Nergens voor nodig!! 

Man off the match: met 4 goals (keeper) Roy. 

Volgende week alweer de laatste competitie wedstrijd: IJVV komt op bezoek in Swifterbant, aanvang 12.45. Komt allen onze mannen aanmoedigen!!!