Oefenwedstrijd tegen vvTollebeek JO17-2. Vakantie periode dus aantal afmeldingen maar met dank aan 15-1 en 15-2 kon de wedstrijd toch doorgaan. Van 15-1 speelden LarsK/Jelte/Joey/Isayah/Israr mee en Xander van 15-2 was ook weer bereidt om ons te ondersteunen, allen ontzettend bedankt!!!

Roy in de goal, achterin Senna/Isayah/LarsK/Damien, midden Xander/MarijnD/MarijnZ/Johan, voorin Lars en Israr. Dean/Jelte/Joey op de bank, 4-4-2 dus wat afgelopen weken goed bevallen is. 

Swift was vanaf de aftrap te vinden op de helft van de tegenstander en kreeg aantal kansen om snel op voorsprong te komen. In de 14e min  de verdiende voorsprong: uittrap van Roy kwam in de voeten van Israh  die wist te profiteren van de ruimte en de 0-1 scoorde. Nog geen 3 min later was het LarsK die na een corner de rebound binnenschoot. Tegenstander was nog niet op onze helft geweest maar kreeg halverwege de 1e helft een kans: een terugspeelbal op Roy werd door hem zomaar ingespeeld op de spits van Tollebeek. Roy wist zelf redding te brengen. In de 30e min kwamen de wissels in het veld: Lars en Israr werden voorin vervangen door Dean en Jelte en Joey verving Senna. Kort voor rust kwamen we door een mooie goal van Dean op 0-3. Ondertussen wel vergeten om de score te verhogen terwijl achterin Roy nu met aantal nuttige ingrepen een tegentreffer kon voorkomen. Johan vroeg in de rust om een wissel, had klachten. Ook LarsK, net terug van een blessure en vooraf afgesproken dat hij max een halve wedstrijd zou spelen, werd gewisseld. Dean werd een linie teruggehaald en speelde de 2e helft links op het middenveld. 

Al in de 2e min na rust stond het 0-4: uittrap van Roy werd nu door Jelte op waarde ingeschat. Kort hierna kon Isayah niet verder. Communicatie fout bij de coaches zorgde voor verwarring bij Swift.  In de rust was besproken om Israr in te brengen en over te gaan op 4-3-3 maar nu kwam de aangeslagen Johan binnen de lijnen op de positie van Isayah terwijl ook MarijnD naar achteren was gestuurd. Tollebeek kreeg nu ineens ruimte maar wist niet te profiteren:  het was Joey (keeper bij 15-1!!) die telkens de bal onderschepte. De vooraf geplande wissel werd in de 12e min alsnog uitgevoerd: Israr kwam binnen de lijnen, Jelte in de spits, Lars en Israr als buitenspelers. MarijnD ging laatste man spelen en Johan nu weer rechts op het middenveld. Het spel ging nu meer op en neer. Middenvelders Dean en MarijnZ bleven te veel voorin hangen, gelukkig kon verdediging en keeper telkens het gevaar onderscheppen. In de 59e een mooie aanval die door de inkomende Dean binnengeschoten werd. 2 min later werd Jelte binnen de 16 van achteren neergehaald en mocht Roy vanaf de stip de 0-6 binnen schieten. In de rest van de 2e helft werd er niet meer gescoord ondanks dat beide teams aantal mogelijkheden kregen. Mooie overwinning. Is wel gebleken dat 4-4-2 op dit moment voor ons het beste uitpakt. Volgende week wederom een oefenwedstrijd waarbij ook de vakantiegangers weer aanwezig zijn. 

Man off match: keeper Roy: als je als doelman 2x een assist geeft, zelf scoort en ook nog met aantal mooie ingrepen de nul weet te houden is dit verdiend. Gastspelers enorm bedankt! 

Op de site van vvTollebeek staan mooie foto`s van de wedstrijd: https://www.flickr.com/photos/vvtollebeek/sets/72157689928154963/