Met 12 spelers vertrokken we richting Oldebroek voor de wedstrijd tegen OWIOS JO17-2. Zonder Melco, Bjorn en Rick (laatste 2 geblesseerd maar wel als ondersteuning aanwezig). 

Opstelling: Roy in het doel, achterin David/Quinten/Damien/Marijn, midden Johan/Jesse/Luc, voorin Aimane/Dix/Twan. Tristan op de bank. Onder het genot van een lekker zonnetje gingen beide teams de strijd aan. Tegenstander koos veelvuldig de lange bal waar Swift probeerde op te bouwen. Achterin dus opletten geblazen, mn de linksvoor van OWIOS was behoorlijk rap. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Al vroeg in de wedstrijd werd Johan aangetikt en kon helaas niet verder. In de 23e min kwam OWIOS op voorsprong: buitenspel, waar ook voor gevlagd werd, maar toch werd het doelpunt goedgekeurd. Begrijp niet waarom er een grensrechter moet staan als een scheidsrechter, die ver achter de bal loopt, het zelf beter denkt te weten! Na deze tegenvaller werd het spel van ons slordig en leken een aantal spelers het al op te geven. In de 28e min stond het 2-0, wederom een counter waar de linksvoor nu net wat sneller was dan David. Voor rust werd er niet meer gescoord.

Tijdens de rust een paar omzettingen: Jesse rechts achter, Damien links, Marijn voorstopper en David rechts op het middenveld. Tristan ging centraal op het middenveld spelen. OWIOS nam het initiatief en ging op jacht naar de 3-0. Langzamerhand kwam Swift beter in het spel en werd de aanval gezocht. Dix ging voor elke bal en was bij balverlies van onze kant ook niet te beroerd om verdedigende taken op te pakken! Na 10 min een opstootje: na een fair duel werd Twan nagetrapt. Als reactie vond Twan het nodig om een kopstoot uit te delen. Scheidsrechter had beide overtredingen gezien. Spelers mochten blij zijn dat de scheids het bij een flinke reprimande liet! Had zomaar 2x rood kunnen zijn!!   Swift kwam steeds beter in de wedstrijd, achterin werd weinig meer weggegeven. In de 29e min dan eindelijk de meer dan verdiende goal: Dix werd net over de middenlijn aangespeeld, passeerde een aantal tegenstanders en schoot de bal ook nog mooi binnen! Geweldige actie! Tristan en Quinten werden van positie gewisseld, meer opbouwend vanaf het middenveld. In de extra tijd nam Marijn bal nog vol op de slof maar een speler van OWIOS dook ervoor. Alweer een nederlaag waar een gelijkspel minimaal verdiend was.

Balen dat we weer onderuit gaan. Inzet was gewoon goed! Complimenten mannen!!!

Man off the match: Roy. Heeft ons vandaag in de wedstrijd gehouden met aantal flinke reddingen. Zelfs tegenstander was onder de indruk.